کاور
آمنه صدیقیان

آمنه صدیقیان

خانم آمنه صدیقیان بیدگلی، تولید کننده گلاب و عرقیات گیاهی به صورت صنعتی...

تمام شده است

متاسفانه موجودی محصول آمنه صدیقیان تمام شده است.

برای مشاهده سایر کشاورزها اینجا کلیک نمایید

بیوگرافی آمنه صدیقیان

خانم آمنه صدیقیان بیدگلی، تولید کننده گلاب و عرقیات گیاهی به صورت صنعتی و پیشرفته تو شهر آران و بیدگل استان اصفهانه.

آمنه خانم برای تامین گل حساسیت و وسواس زیادی داره و از مناطق خاصی مثل روستاهای خاوه، سده برزک، کله ارمک و… گل تهیه می‌کنن. ایشون معتقدن هر چی ارتفاع روستا بیشتر و خنک تر باشه گل دیرتر به عمل میاد و هرچی گل دیرتر به عمل بیاد، مرغوب‌تره. از اونجایی که آران‌و‌بیدگل و حتی خود کاشان مرتفع نیستن و هوای گرمی دارن، گل هاش فروردین به عمل میاد و نوبرانه‌ست ولی خانم صدیقیان صبر می‌کنن و از نیمه اردیبهشت از روستاهای سردسیر کاشان و آران‌و‌بیدگل گل تهیه می‌کنن.

علاوه بر گلاب، نعنا، هل، کاسنی، بهارنارنج، بیدمشک، آویشن و شاتره رو هم عرق‌گیری می‌کنن.

 

آرزوی آمنه خانم در زمینه کاری اینه که روزی تولیدکننده‌ی بزرگ دارو بر مبنای گیاهان دارویی بشن یه چیزی شبیه باریج اسانس.

 

اهدافی که برای توسعه کارشون دارن:

اضافه کردن سایر محصولات گیاهان دارویی به تولیداتشون، مثل عصاره‌ها و روغن‌ها

ساخت مواد آرایشی بر پایه گیاهان دارویی و مواد ارگانیک

تولید داروهای مدرن بر پایه‌ی مواد موثره‌ی گیاهان دارویی.

 

خانم صدیقیان مهندسی شیمی دانشگاه شریف خونده و دوره‌های تخصصی این کار رو هم گذروندن و همسرشون دکترا مهندسی مواد دارن و هنگام تجهیز کارگاه از تجربیات ایشون هم استفاده کردن تا بهترین نوع تجهیزات رو تهیه کنن.

خانم صدیقیان خیلی سعی می‌کنن بر مبنای تکنولوژی و دانش روز پیش برن و تولید با کیفیت عالی‌ای داشته باشن. در کنار این هم از ابتدا و حتی قبل از شروع کار از چند نفر از قدیمی‌ها و بزرگان گلاب‌گیری کاشان که به صورت سنتی کار می‌کردن مشورت گرفته و می‌گیرن.

 

خانم صدیقیان امیدواره از طریق کشمون بتونن گلاب اصل و با کیفیت رو  به دست مصرف کننده برسونن چرا که متاسفانه برخی از افراد آب یا آب مقطر رو با چند قطره اسانس گلاب مخلوط می‌کنن و گلابی روانه بازار می‌کنن که: 

فقط عطر و بوی خیلی خوبی داره ولی اون هم بعد از مدتی کامل از بین می‌ره 

هیچ کدوم از خواص گلاب اصل رو هم نداره.

ایشون امیدوارن از طریق کشمون بتونن گلاب اصل و سنگین رو معرفی کنن. گلابی که البته به دلیل عیار بالا و سنگینش کمی مزه تلخی هم داره.

برای تهیه 1 لیتر گلاب اعلا، خانم صدیقیان 750 گرم گل محمدی استفاده کرده که تو اصطلاح سنتی‌ها گلاب عیار 30 هم نامیده می‌شه.

خانم صدیقیان از سال 1397 شروع به ساخت کارگاه کردن و نهایتا تو فروردین 1400 کارگاه صنعتی خودشون رو افتتاح کردن و شروع به کار کردن.

 

خانم صدیقیان در پاسخ این سوال ما که تفاوت گلاب سنتی با صنعتی چیه توضیحات مفصلی می‌دن که ما خلاصه‌ش رو براتون می‌گیم :

فرایند تولید همون فرایند سنتیه یعنی از تقطیر استفاده میشه ولی تفاوت‌هایی تو جنس دستگاه ها و دما و… داره ما سعی کردیم همراه با دانش روز پیش بریم.

دستگاه ما 500 کیلویی استیله و با دستگاه های مسی یا روی که تو کارگاه های سنتی استفاده می‌شه متفاوته.

 

استیل فلز بی اثر هست و واکنشی با عرقیات نمیده و این مورد برای عرقیاتی مانند نعناع یا آویشن که عرق تند و تیزی دارن اهمیت بیشتری داره.

یکی دیگه از تفاوت هایی که ما با کارگاه‌های سنتی داریم اینه که دیگ تو تماس مستقیم با حرارت نیست بلکه توسط یه بویلر(دیگ بخار) بخار داغ تولید می‌کنه و این بخار توسط لوله‌هایی به زیر مخزن هدایت می‌شن و از این طریق آب دیگ داغ میشه و دمای دیگ از 120 درجه بالاتر نمیره. در حالی که دیگ‌های سنتی ممکنه این دما خیلی بالاتر بره و آسیب به گل بزنه.

همچنین تو سیستم صنعتی با توجه به بالاتر بودن راندمان، انرژی و سوخت‌های فسیلی خیلی کمتری مصرف می‌شه.

 

 

whatsapp